Terug naar Ziek, te laat, verlof

Formulieren

Afwezigheidsformulier ziekte/medisch

Dit formulier gebruiken bij: ziekte, bezoek huisarts, tandarts, orthodontist, specialist, therapeut, schoolarts. één van je ouders/verzorgers laten invullen en ondertekenen. Het formulier inleveren bij de onderwijsassistent leerlingzorg (lokaal 105)

Formulier – afwezigheidsmelding-voorbeeldbrief

Nieuwe functionaliteit: afwezigheidsmelding via ouderportaal
Naast een telefonische afwezigheidsmelding, kunt u er voortaan ook voor kiezen om uw kind afwezig te melden via het ouderportaal van Somtoday. Dit kan alleen voor een ziekmelding of medische afspraak. De handleidingen voor de App en de website vindt u in de bijlagen.

Handleiding: afwezigheidsmelding via app Somtoday

Handleiding: afwezigheidsmelding via site Somtoday

Afwezigheidsformulier SET (School Examen Toets)

Als je ziek of afwezig bent tijdens een SET (SchoolExamenToets), dan moet één van je ouders/verzorgers dezelfde dag naar school komen om een verklaring te tekenen bij de receptie. Je kunt deze verklaring onderaan de pagina downloaden. Wanneer je de verklaring niet kunt printen is het geen probleem. wij hebben deze ook bij de receptie liggen.

Wanneer er geen formulier is ingevuld raakt leerling één herkansingsrecht kwijt.

Klik hier voor het formulier: Verklaring afwezigheid bij SET schoolexamentoetsen

Aanvraag verlof buiten schoolvakanties

Wanneer je verlof wilt aanvragen voor vrije dag(en) buiten schoolvakanties vul je dit formulier in. Deze kun je hieronder downloaden, printen en inleveren met een kopie (bijv. uitnodiging CBR, trouw- of rouwkaart) bij de onderwijsassistent leerlingzorg (lokaal 105). Uiterlijk een week voor de verlof datum inleveren.

Formulier – aanvraag verlof buiten schoolvakanties – versie 1-6-2023

Formulier verklaring accountant t.b.v. verlofaanvraag

Formulier verklaring accountant t.b.v. verlofaanvraag – 1-6-2023