Terug naar Mediatheek

Mediatheek

KLIK HIER om naar de catalogus te gaan.

Kom Bookflixen in de mediatheek!

Materialen:
We hebben boeken in allerlei talen, zowel voor het lezen voor de lijst als ook voor ontspanning. Daarnaast Informatieve, luister en woordenboeken. We proberen alle boeken aan te schaffen die nodig zijn voor de leeslijst en voor de projecten van de vakken. Heb je nog suggesties of ideeën voor de mediatheek, laat het gerust weten aan de medewerkers of op onderstaand mailadres. m.gielis@hethooghuis.nl

Werken of lezen in de mediatheek:
Je kunt er studeren en werken op je eigen laptop. Voor het printwerk kun je ook bij ons terecht. De mediatheek is de ideale plek om te studeren, lezen, een spelletje te spelen of gewoon voor de gezelligheid. Er is ook de mogelijkheid om mapjes, batterijen en oortjes te kopen. Dit kan contant of per pin.

Overige informatie:
We maken gebruik van de Aura Library app en zijn ook te volgen op Instagram @mediatheekmondriaancollege.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Team mediatheek.