Terug naar Begin schooljaar 2024-2025

BYOD-informatie – Het bestellen van een laptop bij The Rent Company

Het Hooghuis heeft voor de aanschaf van een laptop een overeenkomst gesloten met The Rent Company uit Rosmalen. The Rent Company heeft het “Easy4u zekerheidspakket” ontwikkeld om leerlingen op een laagdrempelige manier te kunnen voorzien van een goede, op de onderwijsinstelling afgestemde, laptop. Alle laptops worden tegen aantrekkelijke bedragen op basis van huur of koop, inclusief het “Easy4u zekerheidspakket” voor service, garantie en schade- en diefstaldekking, aangeboden.

In de flyer kunt u zien wat het aanbod is van The Rent Company

KLAS 1: BYOD 2023-2024 Hooghuis Mondriaan – Brugklas

KLAS 2 EN HOGER: BYOD 2023-2024 Hooghuis Mondriaan – Klas 2 en hoger

 

Het bestellen van een laptop bij The Rent Company
Belangrijk is dat u uiterlijk 31 juli 2023 uw bestelling via de webshop plaatst. De laptops zullen dan aan het begin van het nieuwe schooljaar 2023-2024 op school worden geleverd. Indien de laptop na 31 juli 2023 besteld wordt, kunnen we de levertijd en de prijs niet garanderen.

  • Ga naar nl/bestellen OF easy4u.nl/nl/info en vul de inlogcode in:
    brugklas: H27VZD   
    klas 2 en hoger: DRZY9RM
  • Maak uw keuze voor de laptop en gewenste looptijd van het Easy4u zekerheidspakket
  • Kies voor huren of kopen
  • Vul alle gegevens in en kies hoe u wilt betalen
  • U krijgt een e-mail met onze bevestiging

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar  help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op  www.rentcompany.nl.

Eigen laptop
Indien u besluit om uw zoon/dochter met een eigen laptop naar school te laten gaan, moet deze laptop aan een aantal technische specificaties voldoen. De minimale eisen voor een eigen windows-laptop zijn te vinden op de website van het Hooghuis,

https://www.hethooghuis.nl/info/byod/