Terug naar Geen categorie

Dinsdag 19 december 2023 – Kerstmarkt

 

Steun de Voedselbank Oss en Omgeving  

Geachte ouders/verzorgers,

 Op dinsdag 19 december 2023 wordt er weer een jaarlijkse kerstmarkt gehouden op het Mondriaan College. Tijdens de kerstmarkt zetten onze eerstejaars leerlingen samen met hun mentoren zich in voor een goed doel. Al het geld wat we ophalen doneren wij aan de Voedselbank in Oss.

De kerstmarkt is van 15:00-17:00 uur in de grote aula.

Wij willen u graag uitnodigingen om hier naar toe te komen, iets te kopen bij een van de leuke kraampjes zodat wij een groot bedrag op kunnen halen voor dit prachtige goede doel: De voedselbank.

Elke week verstrekt de Voedselbank in Oss ruim 210 voedselpakketten, waarmee ruim 600 mensen worden geholpen. Het zijn huishoudens die tijdelijk in financiële problemen zitten en door de noodhulp van de Voedselbank weer hun financiën op orde kunnen krijgen. Voorwaarde voor een voedselpakket is namelijk dat mensen werken aan hun schulden zodat ze na verloop van tijd weer op eigen benen staan. Tijdens de zware periode op dit moment met prijsstijgingen, energiekosten lopen het aantal huishoudens alleen maar op. Daarom willen wij als school ons best doen om ervoor te zorgen dat we ze tijdens de feestdagen iets extra’s kunnen bieden zodat iedereen ‘fijne’ feestdagen heeft.

Alles wat de leerlingen verkopen hebben ze zelf gemaakt, gekocht van sponsorgeld of zelf verzonnen samen met hun mentor.

Wij hopen dat we een geweldige middag neer te zetten met; spectaculaire prijzen, verschillende spelletjes, kerstactiviteiten, heerlijke lekkernijen, warme dranken, leuke sfeer en nog veel meer….

Iedereen is welkom!

Adres: Mondriaan College – Mondriaanlaan 1 – 5342 CN OSS

Voorkom een boete, parkeer op de aangegeven parkeerplaatsen.
 (KLIK HIER OM TE ZIEN WAAR JE MAG PARKEREN).

 Met vriendelijke groet,

 

Marc van Ballegooij
Brugklascoördinator