Terug naar mavo 4

M4: Inschrijven wiskunde XL lessen

Geachte ouder(s)/verzorger(s) en beste leerlingen,

Wellicht ben jij je aan het oriënteren wat je gaat doen nadat je jouw diploma vmbo-t op zak hebt. Er zijn verschillende richtingen mogelijk en misschien past het wel bij jouw ambities om ná het vmbo door te stromen naar havo 4 op onze school. De laatste jaren kiezen immers steeds meer leerlingen voor deze richting.

Indien je nadenkt over havo is het belangrijk om de wiskunde XL-lessen te gaan volgen. Je krijgt twee uur in de week extra begeleiding voor het vak wiskunde zodat de overstap naar havo gemakkelijker wordt. Wij raden deze lessen dan ook zeker aan. Ook als je geen wiskunde maar wel economie in jouw pakket wil kiezen, raden we jou deze lessen aan.

De lessen starten vanaf dinsdag 16 januari en worden iedere dinsdag tot en met dinsdag 16 april gegeven op locatie Mondriaan van 14:45-16:15 uur.

Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel leerlingen deel zullen nemen aan deze lessen. Je kunt je via onderstaande link tot uiterlijk vrijdag 5 januari 2024 aanmelden voor de wiskunde XL-lessen.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Mocht je al vragen hebben over het doorstromen van vmbo-t naar havo, bel naar locatie Mondriaan (0412-224190) of stuur een mail. Wij beantwoorden graag jouw vraag.

Met vriendelijke groet,

 

Lindie van Uden
Doorstroomcoördinator havo 4
l.vanuden@hethooghuis.nl

Twan Rovers
Teamleider havo-bovenbouw
t.rovers@hethooghuis.nl