Terug naar mavo 3

M3: Bedrijvenbeurs 17 januari

Beste leerlingen van klas 3 mavo,

Op woensdag 17 januari wordt er door het Koning Willem I College een bedrijvenbeurs georganiseerd. Wij als school vinden dit een prachtig moment om jullie te laten kijken naar en praten met de verschillende bedrijven in onze regio. Dit doen we onder schooltijd op de woensdagochtend. Je mist dan twee lesuren, maar krijgt er veel voor terug . In je rooster op Zermelo zie je hoe laat je op de Euterpelaan 100 (het adres van het KW1C) moet zijn.

Daar staan docenten van onze school en die vangen je op en geven de uitleg die nodig is om er een succesvolle ochtend van te maken.

Bij binnenkomst krijgen jullie een stickerkaart. Wanneer deze stickerkaart vol is maak je kans op leuke prijzen! De stickerkaart is vol wanneer er minimaal 5 gesprekken zijn gevoerd met deelnemende bedrijven. Van de bedrijven ontvangen ze een sticker. De volle stickerkaart kan ingeleverd worden bij de KW1C stand. Vervolgens mogen ze draaien aan een digitaal rad en maken ze kans op een prijs.

Wat ook leuk is om mee te delen is dat de wethouder Frank den Brok de Bedrijvenbeurs opent om 9.15 uur. Gemeente Oss heeft ook een eigen prijsvraag bij hun stand, waarbij leerlingen allerlei vragen over de gemeente Oss kunnen beantwoorden. De winnaar maakt dan kans op een dagje mee te lopen met de wethouder.

Wij wensen jullie veel plezier en hopen dat je een nog beter beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is in de gemeente Oss en omstreken.

Met vriendelijke groet,

Marcel Thomassen,
PLV teamleider 3 HAVO,  3 en 4 MAVO