Terug naar havo 5

H5: examentraining

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling,

Nu jij jouw 20/80-diploma bijna op zak hebt, ontstaat er ruimte voor examentraining op dinsdagochtend. Deze examentraining is een extra aanvulling op de reguliere lessen en wordt georganiseerd om leerlingen nóg beter voor het examen voor te bereiden.

Bij de examentraining heb je zelf invloed op het vak dat je wilt volgen. De examentrainingen vinden plaats op dinsdagochtenden van 23 januari tot en met 16 april. In Zermelo staat de examentraining aangeduid als ‘activiteit’.

Je moet jezelf inschrijven voor twee examentrainingen van 70 minuten per blok. De tijden van de examentrainingen zijn:

Blok 1: 09.15 – 10.25 uur
Blok 2: 10.35 – 11.45 uur

Je kunt jezelf inschrijven voor de examentrainingen in de schoolweken vóór de examentraining vanaf donderdag tot en met maandag 09.00 uur voorafgaand aan de examentraining. Indien je jezelf niet ingeschreven hebt, word je ingedeeld door school.

Inschrijven voor de examentrainingen verloopt via de Zermelo WebApp. Het werkt op dezelfde manier als bij het inschrijven van studie-uren en keuze-uren. Op de Zermelo Webapp zie je ook welke examentraining al vol zit, indien je jezelf laat inschrijft. Bij een examenvak kunnen maximaal 25 leerlingen per groep aansluiten.

Veel succes tijdens de examentrainingen! We gaan ervan uit dat deze trainingen jou gaan helpen om goed voorbereid SET-week 3 en het eindexamen in te gaan.

Met vriendelijke groet,

Twan Rovers en Marianne Rutten
Coördinatie examentrainingen