Terug naar havo 4

H4 – H5: Studiemarkt073 woensdag 21 februari

Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen,

Graag nodigen we jullie uit voor Studiemarkt073. Deze activiteit biedt jullie de unieke kans om op één avond kennis te maken met drie verschillende hbo- of wo-studies van verschillende hogescholen en universiteiten in Nederland en daarnaast kun je een bezoek brengen aan een informatiemarkt.

Activiteit Studiemarkt073
Datum Woensdagavond 21 februari 2024 van 19.00 uur tot 21.45 uur
Locatie Avans Hogeschool Onderwijsboulevard 215 Den Bosch
Parkeren Parkeren is beperkt mogelijk op de parkeerplaats van Avans Hogeschool en Koning Willem 1 College. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vol? Dan kun je betaald parkeren in Parkeergarage Paleiskwartier. Tip: kom met het openbaar vervoer.
Toelichting Er zijn vier rondes van elk 30 minuten. Je kunt je voor maximaal drie voorlichtingsrondes inschrijven. Je krijgt de mogelijkheid om tijdens één ronde de informatiemarkt te bezoeken, waar informatie standjes staan van diverse opleidingen en organisaties. Gezien de beschikbare ruimte bij voorlichtingen raden we aan om met maximaal één ouder of verzorger te komen.

Inschrijven kan van 10 januari tot en met 2 februari:

  • Ga naar https://www.4strax.nl/denbosch, hier vind je alle informatie over de voorlichtingsavond.
  • Klik op het tabblad my4strax bovenaan de pagina.
  • Klik op: Registreren leerling. Kies bij elk veld de informatie die voor jou geldt.
  • Klik op: Ga verder. Vul nu je e-mailadres in én ter verificatie nog een keer.
  • Klik op: Opslaan. Je bent nu toegelaten tot my4strax.
  • Schrijf je in voor maximaal drie voorlichtingen. Meer uitleg via het instructiefilmpje.
  • Op de site geef je jouw keuzes in volgorde van voorkeur aan, zodat we, als het echt niet anders kan, jouw laatste keuze kunnen laten vallen.
  • Op woensdag 14 februari ontvang je per e-mail je persoonlijke rooster.

Let op: onze inschrijfpagina werkt het beste op een laptop of pc. Op je mobiel of tablet lukt het ook, na registratie vind je linksboven in beeld, naast de tekst MY4X, de knop naar het dropdown menu. Heb je nog een vraag of kom je er niet uit? Ga naar je decaan, hij of zij zal je verder helpen.

In het informatieboekje dat je via je decaan krijgt via de mail, vind je een overzicht van de opleidingen en organisaties die zich op de Studiemarkt073 presenteren.

Met vriendelijke groet,

 

Dorien Oomen
Decaan Mondriaan College