Terug naar Algemeen

Leerlingenraad

Wij zijn een enthousiaste groep leerlingen en wij vertegenwoordigen jou!

De leerlingenraad vormt een schakel tussen de leerlingen en de directie van het TBL. Ons bestuur vergadert regelmatig met de rector over de gang van zaken op school. Op deze manier hebben leerlingen invloed op de organisatie van het TBL. Verder organiseren wij verschillende leuke activiteiten voor leerlingen, zoals schoolfeesten, een kerstborrel, een rozenactie op Valentijnsdag en het eindexamengala.

Het TBL staat bekend om een goede relatie met haar leerlingen en betrekt hen bij allerlei zaken. Zo worden leerlingen van de leerlingenraad gevraagd om docenten tijdens docententrainingen van leerlingeninformatie te voorzien. Ook mag er een leerling van de leerlingenraad bij sollicitatiegesprekken van nieuwe docenten aanwezig zijn om zijn/haar visie te geven. Dit is niet alleen een enorm leuke ervaring, maar staat ook nog eens goed op je CV!

Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren en ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Word dan lid van de leerlingenraad! Je kan je hiervoor aan het begin van het schooljaar aanmelden. Schrijf een motivatiebrief waarna je in een gesprek kunt uitleggen wat jij belangrijk vindt om bijv. op school te verbeteren en hoe je van plan bent die taak in te vullen. Misschien ben jij dan wel de meest geschikte kandidaat! Tijdens de eerste vergadering van elk schooljaar wordt een nieuw bestuur gekozen.

Het bestuur van schooljaar 2021/2022 bestaat uit:

Madelon Rebergen 5Va, voorzitterMitra Aryayi 6Va en Madelon Rebergen 5Va, secretarissenCasper Cremers 3Hc, penningmeesterFemke van Aar 5Hd, hoofd activiteitencommissieMeriam Khalil 6Ve, commissie PRXandra Kaal 2Eb, hoofd feestcommissie

Nadat het bestuur gekozen is, kunnen de overige leden kiezen in welke commissie zij het komende schooljaar graag zouden willen zitten.

Als een leerling in contact wil komen met de leerlingenraad kan een lid van de leerlingenraad aangesproken worden. Ook kan gemaild worden naar tblleerlingenraad@gmail.com Het bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord.

De leerlingenraad van het TBL is ook actief op Instagram